Om Defektbil


Hos oss kan du få bil såld snabbt, utan krångel. Vi köper alla bilar, även avställda och trasiga. Sälj din bil till en handlare med gott rykte!

Det naturliga valet när du ska sälja bilen

Dags att sälja bilen? Gör som många andra – skicka en kostnadsfri förfrågan till oss. Vi värderar din bil och köper den precis som den är i befintligt skick. Vi är den snabbaste bilköparen på marknaden – och det gäller även defekta och avställda bilar,

Vi har nöjda kunder över hela landet – vi är en av de största bilköparna och vår kompetens är din trygghet. Vi har genom åren skaffat en lång lista av kunder och gör alltid rätt för oss. 

Jämför gärna olika bilköpare innan du säljer din bil – vi vet att vi står oss väldigt väl i konkurrensen.

Köp begagnade bilar med förtroende

Vår verksamhet är specialiserad på att köpa begagnade bilar av hög kvalitet. Genom vår erfarenhet och kunskap inom bilbranschen kan vi garantera en smidig och pålitlig affär.

Vi förstår att det kan vara en utmaning att sälja en bil till rätt pris. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder en trygg och pålitlig säljupplevelse.

Kontakta oss
köpekontrakt defektbil
bilspect ny nyckel

Sälj din begagnade bil till oss

Vårt team av erfarna bilhandlare noggrant utvärderar varje fordon för att säkerställa dess kvalitet och tillförlitlighet innan det läggs upp till försäljning. Vi erbjuder också omfattande garantier för att ge dig extra trygghet och förtroende när du köper en begagnad bil från oss.

Vi är alltid på jakt efter bra begagnade bilar. Om du har en bil som du vill sälja, oavsett märke eller modell, är vi intresserade av att köpa den av dig. Våra professionella och erfarna säljare kommer att ge dig ett konkurrenskraftigt pris och en smidig försäljningsprocess utan krångel. Vi tar hand om allt från värdering till överföring av ägande.

En trygg och pålitlig bilhandlare
Kontakta oss